Dialogen

Dialogen


Hopelijk in 2021 (Corona volente)

Dialogen


De Coronacrisis heeft ons stevig in de greep. Voorlopig kunnen we niet repeteren en we wachten geduldig totdat KADE40 ons weer mag ontvangen.

Door te kiezen voor dialogen kunnen we beter anderhalve meter afstand bewaren van elkaar, omdat er maximaal maar twee mensen te gelijk in actie zijn. Maar ze zijn vol humor, dus absoluut de moeite waard om te bekijken.


We hebben nog niet kunnen besluiten of en zo ja, wanneer we een opvoering voor publiek kunnen gaan houden.


We werken aan:


De auto van Joost (Ton Davids)

Een (bijna) monoloog van een in haar man teleurgestelde vrouw, die haar verhaal doet tegen een automonteur, die daarvoor niet onder de wagen komt waaraan hij werkt. Vol humor en zeer komisch.


De sollicitant (Monique Bandèl)

Het leven van een baas valt niet mee, zeker niet als je de hele dag hebt gereserveerd voor het spreken van een goep sollicitanten. Meteen al bij de eerste sollicitant gaat het los.... Humorvol en met een verrassende wending


De voorbespreking (René Dolstra)

Je kunt het maar beter goed geregeld hebben... toch? Je uitvaart. Of toch niet ... Een komische voorbespreking van je laatste reis.


Miepie is weg (Kees Pijpers)

De ietwat knorrige Johan krijgt bezoek van buurvrouw Trix. Zij combineert burenplicht handig met de mogelijkheid om haar kunsten als leesmapverkoper ten toon te spreiden. Het ene misverstand na het andere met een verrassende ontknoping...